glashandel-de-kroon

Inbrekersgilde

We zijn weer in de donkere dagen beland, het jaargetij waarin het inbrekersgilde zijn activiteiten weer uitbreid. De inbraakcijfers gaan in deze donkere periode schrikbarend omhoog. Niet voor niets start de politie juist in deze periode van het jaar het Donkere Dagen Offensief.

Er zijn diverse voorzorgsmaatregelen die je kunt treffen om ervoor te zorgen dat inbrekers jouw huis minder aantrekkelijk vinden om te ‘bezoeken’ en liever op zoek gaan naar een makkelijker doelwit. Wij willen je graag informeren over de voorzorgsmaatregelen die er kunnen worden genomen middels onze campagne ‘Boef blijf buiten!’.

Glashandel de Kroon voert daarom de campagne ‘Boef blijf buiten!’. Je kunt je wapenen tegen inbrekers met behulp van Glashandel de Kroon. Niet alleen kunnen wij je kozijnen, ramen en deuren voorzien van inbraakvertragend glas, ook kunnen wij je hang & sluitwerk aanpassen naar hogere weerstandsklasse. Zeg maar het Glashandel de Kroon Donkere Dagen Offensief. Hiermee voorkom je dat inbrekers snel en geruisloos bij je binnenkomen en zorg je ervoor dat ze ‘een deurtje verderop’ gaan kijken!

Onbehaaglijk gevoel

Nog steeds in de top 3 van manieren om bij je binnen te komen staat het forceren van een raamwerk, deur of beglazing. Inbrekers zijn bedreven in hun vak en het is verbazingwekkend te zien hoe snel en geruisloos zij in staat zijn om bij je binnen te komen om daar hun ‘werkzaamheden’ uit te voeren. Niet alleen stelen ze de boel leeg, vaak gaat dat ook nog gepaard met het veroorzaken van flink wat schade, jou achterlatend met niet alleen een kater, maar ook nog eens met een onbehagelijk gevoel wat vaak tot in de loop der jaren voortduurt.

Wij werken met de volgende verzekeraars

Wat onze klanten zeggen