glashandel-de-kroon

Wat maakt ventilatieroosters een geweldige keuze?

Goede ventilatie is essentieel voor het klimaat in je woning of bedrijfspand. De juiste combinatie van isolatieglas en goed toegepaste ventilatieroosters zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Glashandel de Kroon adviseert je graag over het plaatsen van ventilatieroosters in glas en kozijnen.

Ventilatieroosters zorgen voor de aanvoer van verse lucht en de afvoer van overtollige vochtige lucht. Hiermee voorkom je condensvorming. Bovendien kost het opwarmen van droge koude lucht veel minder energie dan het opwarmen van warme vochtige lucht. Dit levert je een kostenbesparing op. Je ervaart een hoge mate van comfort doordat de warmte binnen blijft en overtollig vocht wordt afgevoerd.

Als isolatieglas wordt toegepast in een situatie waar eerst enkel glas heeft gezeten zal er geen condens meer op het glas aanwezig zijn. Dat betekent echter niet dat er geen vocht meer in de ruimte aanwezig is. Om te voorkomen dat overtollig vocht zich nestelt in meubels, wanden en andere zaken in je woning, adviseren wij de toepassing van ventilatieroosters.

Wil je direct een heldere
offerte en goed advies?

Advies over het beste isolatieglas voor jouw woning? Wil je weten of je energiekosten kunt besparen of je wooncomfort kunt verhogen? Beschrijf jouw wensen in de offerteaanvraag en wij nemen direct contact met jou op.

Glashandel
de Kroon

in cijfers

0 jaar
Wij helpen al 25+ jaar klanten in de regio Alkmaar
0 score
Wij krijgen een 9,6 op Google en Homedeal
0
Wij hebben meer dan 23.000 opdrachten volbracht

Glasschade?
Vandaag nog opgelost!

Bel ons op 072-5611903 en wij staan vandaag nog voor jou klaar!
Soms kunnen we zelfs direct de schade herstellen.

Glas sneller
dan ooit laten vervangen?

Ontvang van ons direct een heldere offerte en ontvang precies het glas dat je nodig hebt, plus vlotte levering en snelle montage!