Condens op de ramen betekent vocht in huis. Dit is slecht voor het binnenklimaat van je woning en je kozijnen. Beslagen ruiten komen, met name in voor- en najaar, veel voor. Niet alleen op enkelglas, maar ook op de eerste generaties dubbelglas.

Condens is vervelend, oncomfortabel en hinderlijk. Het ontneemt het zicht en het zorgt voor inwerking van vocht op kitafdichtingen en houtwerk. Veel condens geeft op den duur een smoezelig aanzicht van het houtwerk, schimmelvorming in de kitafdichtingen en zachte en uiteindelijk rotte plekken in kozijnen, ramen en deuren.

Condens op ruiten en kozijnen hoeft niet meer!

 

Vocht geen kans meer

Met het toepassen van HR++ beglazing in je woning zijn alle problemen opgelost. HR++ beglazing is namelijk zo warm dat vocht in je woning geen kans meer heeft om te condenseren op de ruiten. Om te voorkomen dat het vocht zich nestelt in andere interieurzaken als wanden of meubelen, raden wij aan om ventilatieroosters toe te passen. De combinatie van HR++ beglazing met goed toegepaste ventilatieroosters, zal het binnenklimaat van je woning een stuk comfortabeler maken.

Thermostaat kan lager

Tevens bespaar je jaar na jaar geld. Doordat je de warmte binnenhoudt en overtollig vocht afvoert d.m.v. de ventilatieroosters zal de opwarmtijd van je woning flink afnemen. Daarmee kan de thermostaat eerder omlaag voor het slapen gaan.

Comfort en besparing

Al met al is een investering in isolatieglas HR++ een investering die zichzelf binnen een paar jaar al terugverdient. Je merkt direct resultaat: zowel qua comfort als in je portemonnee!

Profiteer van 9% BTW

Glashandel de Kroon voert de werkzaamheden vlot en vakkundig uit waarbij de overheid nog een duit in het zakje doet met het verlaagde btw tarief van 9%.

Heb je interesse in een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in.

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.