Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid

Al sinds 1998 is Glashandel de Kroon werkzaam in Alkmaar en omstreken. Vanaf dag 1 staan kwaliteit, service, kennis en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich in onder meer in een groeiend aantal opdrachtgevers. Dankzij onze ervaring en vakkundigheid bieden wij iedere opdrachtgever de beste prijs-kwaliteit-verhouding.

Dat doen we met onze laagste prijsgarantie bij een gelijke aanbieding. Ook jij kunt hiervan profiteren.

Waarom hanteren wij de Laagste Prijs Garantie?

Als je een opdracht hebt voor het vervangen van glas, kozijnen, ramen en/of deuren willen wij graag de beste partij zijn. Ook voor glazen wanden, glazen deuren en overige bijzondere glaszaken kun je bij ons aankloppen. Wij leveren uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit en voeren de werkzaamheden minstens zo goed uit als andere partijen in de markt.

Daarnaast vinden wij dat jij, als opdrachtgever, de scherpste aanbieding verdient. Heb je een vergelijkbare aanbieding ontvangen van een andere partij? En is die voordeliger dan wij? Dan krijg je van ons 5% extra korting op de concurrerende aanbieding.

Appelen met appelen vergelijken

Uiteraard zijn er wel wat spelregels gebonden aan de Laagste Prijs Garantie. Wij willen appelen met appelen vergelijken en komen veel offertes tegen waar je maar moet afwachten wat je precies krijgt. Onze offertes zijn duidelijk en overzichtelijk: je weet precies wat je krijgt voor je investering.

De spelregels

  • Aanbieder dient een regionale en bekende aanbieder te zijn.
  • Concurrerende aanbieding dient overlegd te worden aan een vertegenwoordiger van Glashandel de Kroon.
  • Er dient een duidelijke materiaallijst bij de aanbieding aanwezig te zijn. Hierop staan minimaal hoeveelheden, materiaalsoorten en uitvoering vermeld.
  • Laagste prijs garantie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en/of contante betalingskorting.

Profiteren van 5% extra korting?

Heb je een vergelijkbare aanbieding ontvangen van een andere partij? En is die voordeliger dan wij? Dan krijg je van ons 5% extra korting op de concurrerende aanbieding. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nog geen concurrerende offerte ontvangen en graag eerst gewoon contact? Vul dan het contactformulier helemaal onderaan deze pagina in.

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.