glashandel-de-kroon

Hou de warmte binnen met isolatieglas

Het is winter en dat betekent koud buiten. Maar ook nattigheid, sneeuw en kans op onnodig hoge stookkosten door cold spots in je woning.

Glaspartijen in kozijnen, ramen en deuren zijn vaak de koude gedeeltes in een woning. Met de kwaliteit van tegenwoordig hoeft dit echter absoluut niet meer zo te zijn. Modern isolatieglas behaald waardes waar geen enkel bouwmateriaal tegenop kan. Daarbij behoud het evengoed zijn transparantie, zodat zonnewarmte ongehinderd kan binnentreden. Andersom wordt warmte ook binnengehouden door de bijzondere coatings op isolatieglas. Zo is het koud buiten, maar warm binnen!

Indien de maatregelen vakkundig worden uitgevoerd, is het rendement enorm. Zo doe je je portemonnee, het milieu en jezelf een groot plezier. Je geniet extra van het winterse plaatje vanuit je warme en comfortabele woning.

Wil jij ook je woning comfortabel en warm houden?

Het juiste isolatieglas verlaagt jouw energierekening

Hoewel veel huizen inmiddels van enkelglas overgestapt zijn op dubbel glas, kun je tegenwoordig ook kiezen voor HR++ isolatieglas. Kies jij ervoor om nieuwe kozijnen te laten plaatsen? Ga dan altijd voor het glas dat bij je past. Zo kun je ook nog kiezen voor geluid reducerend glas waarmee je geluid van langsrijdende auto’s of passanten buiten de deur uit en voor warmtewerend glas. Het is nu koud buiten, wil jij het lekker warm binnen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wij werken met de volgende verzekeraars

Wat onze klanten zeggen